Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/goeiezakenonline_559/public/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/goeiezakenonline_559/public/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28
Flexwerkplekken en een Webinar studio bij Place for Bizz - Goeie-zaken
Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/goeiezakenonline_559/public/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema-generator.php on line 185
Press "Enter" to skip to content

Flexwerkplekken en een Webinar studio bij Place for Bizz

De huidige periode zorgt ervoor dat we ons werk anders moeten organiseren. Zowel privé als zakelijk. Op deze ontwikkelingen hebben Place for Bizz en Orange Rebels ingespeeld.

Marc Kuipers, manager van Place for Bizz, had al snel door dat er veel mensen behoefte hadden aan een flex werkplek. Dit omdat thuis werken niet altijd mogelijk is tijdens de corona periode. Een flex plek is een zeer geschikt alternatief i.p.v. op een druk kantoor of een druk huis.

Place for Bizz biedt op dit moment kantoorruimte aan in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard. Deze ruimtes zijn bedoeld om zelf te huren of te delen met anderen ondernemers. De ruimtes zijn 24/7 bereikbaar en meubilair staat al voor je klaar.

Interesse in een flexwerk plek? Neem dan contact op met Place for Bizz via de website; www.placeforbizz.nl of met Marc Kuipers via 06-21106012.

Zoals bekend zijn we op het moment met z’n allen aan het Zoomen, MS Teams en andere online meetings geslagen en worden er ook steeds meer bijeenkomsten en meetings online georganiseerd.
Een online meeting is vaak saai en eentonig of men heeft problemen met een onstabiele internetverbinding of slechte beeldkwaliteit.

Huurder bij Place for Bizz, Thijs Dorssers, van Orange Rebels zag deze ontwikkeling en speelde hierop in door een webinar studio op te zetten voor MKB-ondernemers. Via deze manier kunnen MKB-ondernemingen betaalbaar een professionele uitzending of webinar organiseren. Orange Rebels heeft in Valkenswaard bij Place for Bizz een studio ingericht, waar ondernemers terecht kunnen en begeleid worden tijdens dit proces.
Er kunnen verschillende opstellingen gemaakt worden met of zonder een greenscreen.

Op dit moment mogen er maximaal 4 personen in de studio volgens de richtlijnen en daar wordt dan ook gehoor aan gegeven vanuit Place for Bizz.
Thijs organiseert vanuit Orange Rebels voor verschillende partijen al online meetings en bijeenkomsten zoals Holland Robotics, TNO, en Schneider Electronics. Ook Stichting Brabant Onderneemt heeft hier gebruik van gemaakt in januari. Zelf ook interesse? Neem dan contact op via de website www.orange-rebels.nl of rechtstreeks met Thijs Dorssers via 06-30854993.