Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/goeiezakenonline_559/public/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/goeiezakenonline_559/public/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28
Samenwerken en netwerken - Goeie-zaken
Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /www/goeiezakenonline_559/public/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema-generator.php on line 185
Press "Enter" to skip to content

Samenwerken en netwerken

Het ruim 13 jaar geleden dat stichting Brabant Onderneemt ontstond.
Het was de periode van de financiële crisis en ondanks dat groeide stichting Brabant Onderneemt met 7 a 8 deelnemers per maand. Er werden leuke en inspirerende bijeenkomsten georganiseerd. En ondernemers had behoefte aan verbinding en contacten.Dat is ook JUIST NU waar we met z’n allen behoefte aan hebben.

Ondanks Corona en de maatregelingen probeert stichting Brabant Onderneemt wederom om leuke en inspirerende bijeenkomsten te organiseren.
Ook hierin verandert Brabant Onderneemt met de tijdsgeest mee en stonden ze afgelopen jaar als eerste op om webinars te organiseren om kennis te delen en online verbindingen te maken. Zo stonden de thema’s Zakelijk Tekenen, Sales Valkuilen en Effectief Communiceren op de agenda, maar ook enkele sparingsessies om met andere ondernemers over zaken of uitdagingen te kunnen sparren. Na de zomer hebben we zelfs nog een live event georganiseerd bij de scale-up Fit20 studio in Eindhoven. In het najaar stonden nog de Brabantse keukentafel bijeenkomsten gepland. Door de verscherpte regels zijn deze helaas niet doorgegaan. Toch zijn ze bij Brabant Onderneemt het nieuwe jaar weer fris begonnen met een hybride bijeenkomst. Zo hadden ze een ondernemer , Bas van der Werf, eigenaar van HalloLex, in de studio die geïnterviewd werd door bestuurslid Niels Braat. Daarna hebben de deelnemers een netwerk spel gespeeld ‘Wie ben ik’.

Netwerkwanderling

Eind februari hebben ze vanuit Brabant Onderneemt met een groep van 20 ondernemers buiten gewandeld in de frisse lucht over het Loondermolenpad in Waalre. Tijdens deze netwerk wandeling liep Sanne van Paassen mee en deed halverwege ene inspirerend verhaal over topsport en de vergelijking met ondernemen. Tijdens deze inspirerende woorden was er een verse lunch verzorgt door Kasteelhoeve uit Geldrop.

Groei en partnering

Bij Brabant Onderneemt zien ze dat mensen het waarderen als er contact momenten worden gecreëerd en ze bij elkaar worden gebracht. Brabant Onderneemt is de netwerkmakelaar. Zelfs ziet Brabant Onderneemt een groei in het netwerk en haar klantenbestand. En ook in deze tijd sluiten partners nog aan. Vanaf 1 maart is NorthC Datacenters partner geworden van stichting Brabant Onderneemt. Samen zullen deze partijen komend jaar een webinar en een bijeenkomst gaan organiseren.

Deelnemen?

Ben je geïnteresseerd in het netwerk en de inspirerende bijeenkomsten van Brabant Onderneemt?
Sluit je aan bij dit netwerk van MKB-ers, startups en scale-ups. Brabant Onderneemt komt op voor MKB-Brabant. www.brabantonderneemt.nl/lid-worden

Agenda

Bekijk voor de actuele agenda en bijeenkomsten onze website: https://www.brabantonderneemt.nl/agenda/

SPECIALE ACTIE

Word je in Maart of April deelnemer van Brabant Onderneemt? Dan ontvang je een managementboek cadeau als nieuwe deelnemer. Er zijn enkele titels te verdelen.