Press "Enter" to skip to content

Verschuuren en Schreppers weet wat er speelt

De gevolgen van de coronacrisis op de kantorenmarkt worden steeds duidelijker, maar de impact lijkt minder dan in eerste instantie werd verwacht. De trend van de trek terug naar het stadscentrum zet zicht voort en met name de nieuwbouw of gerevitaliseerde projecten in het centrum hebben het afgelopen jaar nieuwe huurders van formaat kunnen contracteren. Maar ook voor de bestaande bouw en periferie zien wij nog voldoende kansen. Het Hybride werken krijgt bij steeds meer bedrijven vorm. Zij kiezen daarom steeds vaker voor kantoorgebouwen met ondersteunende faciliteiten die de kantooromgeving maken tot een aangename, inspirerende plek om te werken, ontmoeten en ontspannen. Kortom een marktsegment dat voortdurend in beweging is en kansen biedt.

• Wilt u ook inzicht krijgen in de vraagzijde van de markt en mogelijkheden voor een succesvolle verhuur of verkoop van uw locatie?
• Of huurt u juist een kantoor en wilt u eens kennismaken met mogelijke alternatieven om uw Hybride Werken de komende jaren vorm te geven?

Dan zijn wij dé partij om eens mee te brainstormen over de mogelijkheden! Onze bedrijfsmakelaars Dirk Verberne en Jos Dams komen graag persoonlijk bij u langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Bel of e-mail ons!

Kortom voor de aan- of verhuur, aan- of verkoop of het beleggen in kantoorruimte bent u bij Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres!